2015-07-05

Dags att sammanfatta helgen.
I dressyren hade Ängla fokus på allt annat än mig. Struntade fullständigt i mig och det resulterade i ett mycket dåligt resultat, konstigt nog över godkänt. Domaren måste varit snäll…

I precisionen körde jag fel på ett ställe och fick ta en omväg tillbaka, jag kom nog ur rytmen lite där och körde ner två bollar på resterande portar. Omvägen kostade 5 straff så totalt 11 straff. Men det var inte alls Änglas fel hon gick riktigt bra.

På maratonsträckan gick Ängla riktigt bra, som vanligt vimsade jag lite i två hinder vilket kostade en del tid. Men det kändes väldigt bra annars. Kanske var hon lite mattare än vanligt, vi har ju inte hunnit köra lika mycket i år som förra.

På väg till dressyren.
Detta är nog från framkörningen.
Ute på maratonsträckan. Foton: Hasse Röjder

Dags att plocka ihop allt och åka hem.


Lathundar…