20090329

Äntligen plusgrader, får det fortsätta så här så försvinner nog snön ganska fort.

Idag blir det lite longering äver cavaletti för Gutten. Inte så lång stund, det tar bra på krafterna eftersom det ligger snö på banan.

Nu har stoägarna börjat höra av sig inför årets betäckningssäsong och jag tror att han kan få en hel del ston i år. I slutet av april kommer förhoppningsvis det första resultatet av föregående års säsong. Vårat eget sto Bjellra kommer inte att föla förrän omkring midsommar. Tyvärr har ett av stona kastat tvillingar, extra tråkigt eftersom det var ett sto som tidigare varit svårt att få dräktigt och hon har också kastat föl tidigare. Två föl väntas i Dalarna varav ett av stona också kastat ett par gånger tidigare. Glädjande nog var hon fortfarande dräktig för någon månad sedan.

Den som lever får se!