20090505

Länge sedan jag skrev något. Här rullar det på, igår föddes årets första föl efter Gutten. En fin hingstunge, fux med stjärn som blev döpt till Benjamin. Jag har inte sett honom än, får väl ta en tur och titta, väntar spänt på foto från ägaren. Imorgon kommer årets första sto till Gutten, får se hur det går.
På lördag åker jag och Gutten på tvådagars western-clinic i Hagfors för Mia Ekström. Skall bli jätteroligt att komma igång igen, och nyttigt inför årets första tävling som går av stapeln i Bergskog 23/5. Får se vad Gutten tycker, häromdagen tyckte han att jag var lite dryg och hittade på lite saker för sig själv på banan, bl a backning i trav – roligt – inte. Fick backa upp honom i staketet med påföljden att en skarv i staketet rök… Men det stoppar inte en döle, han fortsatte backning i både vinkel och jag vet inte vad, till slut fick jag hoppa av i farten och fick stopp på honom. Skam den som ger sig, upp igen, då var helt plötsligt grisarna i hagen bredvid farliga, de har bara funnits där i två år… Till slut blev det lugnt och vi kunde fortsätta passet. Och sedan dess har han inte hittat på något bus, ibland vet man inte vad som rör sig där under pannluggen. Nej, nu skall jag gå och knyta mig, ny dag imorgon.