20090331

Idag var det till att gå ut lite tidigare till stallet, hade hovslagaren här till Gutten redan kl 7.00. Men det var skönt att ha det överstökat och på lördag fortsätter vi med unghästarna. Anmälningarna till clinicen i Working Equtiation börjar droppa in och det känns jättekul nu när vi lyckats få hit Eva Eternell Hagen. Idag skiner solen och blir det lite värme skall jag nog börja röja bland täcken och andra prylar som inte ligger/hänger där de skall. I år ska vi äntligen hinna med (tror vi) att bygga en ordentlig sadelkammare och foderförråd. Nu har vi bara en provisorisk hörna i stallet där det egentligen skall vara uppbindnings/spolplats. Skall verkligen bli skönt att få ordning och reda, dessutom mår prylarna inte bra i stallet även om vi har kallstall och slipper fukt. Igår var jag iväg med våra små jyckar till veterinären för vaccination av den ena. Två lyckliga petit brabanconer som slogs om att pussa på veterinär Lars, ingen sur min här inte trots nålstick. Passade på att åka till Granngården på hemvägen och fyndade ridskor. Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilket par blev det tre… Men kostar de mellan 129 och 199 så må det vara hänt…