I lördags fick Glomstadgutten kolik. Han var hängig på eftermiddagen och till slut la han sig. Så det var bara att börja gå med honom och ringa veterinär Lars. Som tur var kunde han kasta sig i bilen och komma direkt. Efter ett antal B-vitaminsprutor, paraffinolja och en massa promenader piggnade han till och Lars kunde åka hem. Men jag var uppe och sprutade B-vitamin och gick med Gutten varannan timme hela natten. Och hittills mår han bra! Tack Lars!

Usch, det är vidrigt med kolik, stackars hästar, sist vi hade kolik här var för ca 10 år sedan, den gången slutade det inte lika bra. Det var ett halvblodssto med föl vid sidan och efter flera timmars kämpande dog hon. Som tur var så var fölet 4 månader och kunde klara sig själv. Faktiskt Lars som hjälpte till den gången också.

I helgen blev vi också såpass färdiga med våra uteboxar att vi kunde ställa in våra ponnyhingstar där äntligen. De blev faktiskt jättefina, bilder kommer.