Ännu en dag som börjat med regn. Trots dränerade hagar står vattnet kvar på vissa ställen i hagarna. Och även om det inte är så djupt numera så är det lerigt. Det är så trist och tråkigt för hästarna, men vad gör man, de kan ju inte stå inne.

Det fungerar i alla fall bra med uteboxarna och småkillarna (1 och 2-årshingstarna) verkar trivas och går numera intill Gutten som också verkar tycka om att ha fått sällskap. Kanske skulle de kunna gå ihop, skall nog prova det när de har gått ett tag bredvid varandra.

Igår hämtade vi spån och foder, fick med en prova-på-bal av ett nytt strö som är gjort av halm. Ser ut som den är mald, skall vara mer dryg än spån och fungerar det skall vi gå över till den. Är ju också mycket bättre att slippa spån i gödselhögen.

Får se om regnet ger sig och vad vi hittar på idag.