Vad skall man säga, förra året regnade det hela november och nu är det -20. Med förra årets kyla i färskt minne har vi investerat i elvattenkoppar. Men vad hjälper det när pumpen fryser? Den är inbyggd i ett eget isolerat skåp med frostvakt i men tydligen var det inte tillräckligt. Så nu står en kupévärmare ständigt på och hoppas det hjälper. Eftersom vi inte fått någon snö kryper tjälen allt längre ned i marken, hemska tanke om vattenledningen fryser. Då är det inget mindre än katastrof. Jag är så trött på denna kyla, klä på sig går ju ann men när allt fryser ihop kan man inget göra.

I alla fall fungerar våra Thermobarer perfekt, vi har investerat i en större till i år som är rektangulär. Den är såpass stor att den kan stå mellan två hagar så hästarna kan dricka från två håll i den. Än så länge har det inte ens varit isskorpa på.