I förrgår tömkörde jag Tindra för första gången sedan hon kom hit. Gick faktiskt riktigt bra, lite trix försökte hon med i början men sedan tyckte hon inte det var lönt längre och knallade på bra.
Idag har jag ridit Ängla på banan och det var första gången som hon inte surade när jag kom med sadeln, vet inte vad som hänt. Och hon gick riktigt bra, hon har så härlig gång och framåtbjudning. Spännande att se vad det kan bli av i framtiden med henne, känns inte som att vi betäcker om henne nästa år, satsar nog på att rida och köra istället.
Vår granne Marie kom hit idag och red Julia, det var första gången sedan hon kom hit och första gången på mer än ett år som hon blivit riden/körd. Hon är inte alls mycket riden förut heller men en del körd och har gjort fina körprov. Hon skötte sig mer än bra tycker jag och Marie tyckte nog också det eftersom hon ville komma tillbaka och rida henne igen.