I söndags var jag och Ängla iväg på vår första körkurs. Kursen startade med ett teoripass under hösten och nu var det dags för första körpasset. Och det var också första gången jag körde Ängla sedan hon kom till oss. Lite nervöst var det ju men det gick jättebra hon var hur lugn och fin som helst. Det var verkligen kul och nu är jag så taggad att komma igång på allvar att det blev ett litet nyförvärv. En tidig hjulklapp till mig själv skulle man kunna säga smiley.
För någon månad sedan hade jag vägarna förbi Tidaholmsvagnar och gjorde ett besök som nu skulle visa sig bli kostsamt…

En sådan här har blivit beställd idag:

Fast vi lyxade till det lite med vinröda säten.

Och har man ny rockard så måste man ju ha ny sele till den – eller?? Det tycker jag så nu är det en sprillans ny maratonsele på väg hem. Spännande!

Imorgon är det årets sista clinic för Ulrika Fröding, skönt pga väderleken men trist eftersom det är en sådan energikick och inspirationskälla varenda gång. Återkommer om hur det gick.