Årets utflykt kunde ju börjat bättre.

När jag som bäst höll på att packa bilen började det plötsligt snöa och blåsa. Det la sig ca 3-4 cm blötsnö. Tillräckligt för att jag höll på att bli ståendes i den lilla uppförsbacken vi har utanför oss. Trodde resan var slut innan den ens hade börjat men sakta segade vi oss upp.
Ute på stora vägen var det inga problem. Men ett par mil innan Skövde började en varningslampa lysa i bilen. Stannade på en mack i Skövde och började leta i boken vad det kunde vara. Men den lampan fanns inte ens med…. Efter lite klurande kom jag fram till att det kanske var kylarfläkten. Klockan gick och det var uselt väder så jag tog beslutet att stanna och sova bakom macken och att åka in på en verkstad på morgonen. Så fick det bli och jag hade turen att få komma in direkt på morgonen. Där läste de av bilen med dator och man kom fram till att det var en lampa som inte skulle lysa alls på denna modell… Så egentligen var det inget fel på bilen, bara att köra. Dock är det högst troligt fel på instrumenteringen och i så fall måste hela bytas, men det är en helt annan och dyr historia smiley

Äntligen på plats och strålande sol!

I år var det dubbelt spännande. Både Tindra och Julia hade med var sin avkomma.
Od e Odar och Tindra och Glans e Glim och Julia.
Glans var med på fredagen i 3-årsringen. Han räckte inte ända fram men fick ändå fina 39 poäng, dvs fattades en poäng för att bli godkänd.
På lördagen skulle Od vara med bland 4-åringarna men gick tyvärr inte helt rent och blev därmed struken. Men jag hann ta lite bilder på fredagskvällen.
Naturligtvis hoppas vi ju att de blir kvar som hingstar och kommer tillbaka 2016!

Som vanligt hade jag några riktigt trevliga och soliga dagar på Greva. Så kul att träffa alla Nordsvenskvänner och att få prata lite live och inte bara på via nätet.