I helgen var vi i Skara för att stamboksföra Sara och Tindra. De har ju varit på in/tillkörning hos Christina Allansdotter i Tidaholm så på fredagen packade jag lastbilen och åkte till henne. Mats skulle möta upp där med hästsläpet senare eftersom han var på väg hem från Kina. När jag putsat och donat med hästarna ringer han och talar om att han står utanför Kil med motorhaveri smiley. För att göra en lång historia lite kortare så anlände han sent på kvällen och vi kom iväg i utsatt tid på morgonen mot Skara.

Det blev en intensiv dag med körprov, mätning, putsning och visning. Tyckte inte vi gjorde annat än sprang fram och tillbaka på premieringsplatsen. I alla fall gjorde både Tindra och Sara sina körprov och fick godkänt! De fick också bra poäng exteriört och vi vände hemåt mycket nöjda och konstaterade att det var värt allt slit!

Tindra och Sara gör sina körprov.

Tindra visades och stamboksfördes på 9-8-8-9-7 = 41 p

Sara stambokfördes på 8-7-8-8-7 = 38 p